Nog een week en het is zover

zondag 26 augustus 2018 - 15:26 door Nicole Devoeght

Inderdaad, nog 1 week en de veldcompetitie gaat van start. Na een hele maand voorbereiding met daarbij ook een aantal oefenwedstrijden wordt het tijd om aan de echte competitie te beginnen. Onze jeugdploegen in competitie hebben gisteren nog deelgenomen aan het voorbereidingstornooi van AKC. Onze kern heeft er onmiddellijk al een extra wedstrijd bij, want zij spelen op vrijdag 31/8 de bekerwedstrijd tegen en op Ganda. En wie het nieuwe experiment wil aanschouwen, zal even tot in Gent moeten komen. Een experiment waarin gele kaarten onmiddellijk bestraft worden in de wedstrijd zelf en waardoor de speler pas terug mag inkomen wanneer er 2 doelpunten gescoord zijn. De scheidsrechters krijgen er weer eens een taakje bij.

Gelukkig gaat dit experiment nog enkel van start in de bekercompetitie!
(Lees meer →)

Nieuwjaarswensen

zaterdag 23 december 2017 - 11:34 door Raad van bestuur

Cursiefje augustus 2017

dinsdag 1 augustus 2017 - 09:15 door Nicole

Morgen, 1 augustus, en 2 nieuwe trainers steken van wal bij onze kern: Werner de Vogelaere(T1) en Tom Dedeckere(T2)

Terwijl sommige van onze leden nog aan ’t genieten zijn van hun vakantie of zelfs nog moeten vertrekken op vakantie, trekt onze kern morgen de wei in. Zijn ze de eersten van Catba die beginnen? Neen, want onze U16 en U19 zijn al bezig vanaf 18 juli en onze U14 vanaf 28 juli. Ons veld ligt er helemaal niet zo mooi bij maar met het kunstgras in het vooruitzicht, moeten we nog maar even op onze tanden bijten.

En hier hebben we dan toch weeral een stapje gezet in de goede richting. De afwijking die we hebben aangevraagd bij het Agentschap Wegen en Verkeer om ons kunstgrasveld minder dan 30m van de beek naast de autostrade te leggen, is goedgekeurd door de inspectie van Brussel. Oef! De volgende stap is nu opnieuw de bouwvergunning aanvragen maar die zou dan vlotter in orde moeten komen dus we blijven duimen!!

(Lees meer →)

Wat een weekend!!

dinsdag 2 mei 2017 - 13:17 door John

Dag allemaal

Wat een weekend! Een knalweekend met op zaterdag de kampioenstitel waarbij we terug naar de promoklasse promoveren en waarbij we de 2 laatste wedstrijden kunnen uitbollen, met wel in het achterhoofd dat we deze 2 wedstrijden zeker nog willen winnen. We hebben op dit moment 6 punten meer dan de 2de gerangschikte en willen dit zeker zo houden. Dit bewijst ook dat we zeker de beste van de reeks zijn! Proficiat mannen!

(Lees meer →)

Cursiefje mei 2017

zaterdag 29 april 2017 - 11:31 door Nicole De Voeght

MISSCHIEN NOG KAMPIOEN VOOR DE DRUKSTE MAAND VAN HET SEIZOEN!

Als onze kern vandaag wint op Rijko zijn ze kampioen. Na een duidelijke overwinning tegen Hoboken/Mercurius vorige week, gerangschikt op de tweede plaats, hebben we toch wel bewezen, denk ik, dat we een klas hoger thuishoren. Alle supporters dus graag op post vanavond!! Als dit lukt vanavond, kunnen we rustig de laatste 2 wedstrijden van het seizoen uitbollen zonder stress want die is er al genoeg geweest!

Onze B-ploeg maakt ook nog kans om reekswinnaar te worden. Zij staan op de 2de plaats met 16 punten. Verde staat eerst met 18p. Ook onze C-ploeg staat op de 2de plaats met 13 punten.

(Lees meer →)