Bekerwedstrijd U10

zondag 8 oktober 2017 - 10:51 door Nicole De Voeght

Wie denkt dat het ontspannend is om tijdens het seizoen een weekje vakantie in het zuiden door te brengen, is wel mis.

Om 15u staat de bekerwedstrijd 1/8 finale op het programma van onze U10.

Verslaggever van dienst aan de voorzitter is onze jeugdcoördinator Denise.

Van 1-3 gaan we naar 3-3. Daarna naar 3-5 en dan naar 5-5 en het einde nadert met verlengingen als gevolg.

Tijdens de verlengingen maken we dan toch die 6-5, maar Boeckenberg scoort nog de 6-6; dus strafworpen! Wel die heb ik live mogen meemaken want dan heeft Denise me gewoon opgebeld. Spannend maar wij hebben altijd voorgestaan en deze 1/8 bekerfinale dan ook gewonnen met verlengingen en strafworpen.

Wat een stress voor onze kids van 8 en 9 jaar! Ik ben echt fier op onze ploeg, coaches en ploegleider voor deze knappe prestaties.Dit betekent dat we doorgaan naar de 1/4 finale die gespeeld wordt op zaterdag 28 oktober eveneens op ons terrein te 15u. Ik vermoed dat zeker de helft van Catba dan aanwezig zal zijn!

Nicole

Riviera A – Catba A

zaterdag 30 september 2017 - 16:24 door m

Riviera – Catba : Riviera vooral in de 2e helft veel sterker

Eindstand 24 – 13  rust 11 – 7

Catba : Joris Nijs (3), Jeroen De Groof (1), Evy Van Harneveldt (1), Ellen De Groof (1), Jolien Bastiaenssens, Stine Jensen (1) Ilja ’t Jollyn (1), Illian De Bie (1), Dimi Avondts (2), Nik Van Eeckhoven (2)

We starten vandaag erg slap na de 2 goede wedstrijden van vorige week, die spijtig genoeg geen punten in het bakje meebrachten. Na een goede 5 minuten staan we namelijk al 4 – 0 in het krijt. Via Ellen, Joris en Dimi komen we terug tot 6 – 4. Bij 8 – 6 zitten we via een mooi schot van Stine nog steeds in de match, maar uiteindelijk moeten we gaan rusten met dezelfde 4-puntenkloof die er bij aanvang van de match ook al was…

De 2e helft blijven we nog een 5-tal minuten in de match tot 12 – 8  via een mooi schot van Illian, maar van dan af loopt Riviera eenvoudig weg via enkele mooie schots en een groot aantal defensieve fouten. We verdedigen te onstuimig waardoor we keer op keer op een strafworp lopen. Bij 17 – 8 is de match al lang gespeeld, wanneer Dimi, Ilja en Nik nog enkele keren kunnen scoren. Uiteindelijk wordt het 24 – 13. Een duidelijke maar overdreven overwinning van een thuisploeg die vooral veel sterker afwerkte, net het bedje waar we al een hele tijd op regelmatige basis ziek in zijn.

Marc Van Harneveldt

Riviera B – Catba B

zaterdag 30 september 2017 - 16:23 door Marc Van Harneveldt

Riviera B – Catba : Nipte maar verdiende overwinning van onze reserven

Eindstand : 12 – 13 – rust 5 – 7

Dames : Sabrina (1), Silke (1), Jessie (2), Vicky (1)

Heren : Jeroen VH (2), Lander (2), Nik (2), Toon (1), Ilja (1)

Riviera in nieuwe outfit en met een team dat sterk verjongd is, is vandaag de gastheer. Via Nik, Sabrina, Jessie, Silke en Jeroen VH lopen we uit naar 3 – 5. Riviera blijft goed aanklampen en uiteindelijk gaan we rusten met een 5 – 7 voorsprong na nog 2 verre knallen van Lander en Jeroen VH.

De 2e helft is nog maar net gestart wanneer Jeroen VH zich kwetst aan zijn duim in een luchtduel, terwijl Riviera op kousenvoeten van 5 – 7 naar 9 – 7 gaat . Via Jessie en een ingevallen Ilja voor Jeroen VH wordt het 10 – 9. We blijven om en om scoren met de thuisploeg tot Lander en Toon zorgen voor een 11 – 12 voorsprong. Het is uiteindelijk Vicky die de 12 – 13 binnenschiet.

Verdiende zege van onze reserven na enkele knappe wedstrijden de laatste weken zonder de daaraan gekoppelde puntenwinst.

Marc Van Harneveldt

Beker van Belgë Catba – Minerva

zaterdag 23 september 2017 - 09:40 door Marc Van Harneveldt

Beker van België Catba – Minerva : Nipte overwinning voor de bezoekers na aangenaam kijkstuk

Eindstand 21 – 23 rust 10 – 10

Catba : Joris Nijs (6), Jeroen De Groof (3),  Jeroen Van Harneveldt, Evy Van Harneveldt (1), Ellen De Groof (2), Jolien Bastiaenssens (3), Stine Jensen(1), Sabrina Van Peel, Dimitri Avondts (4), Illian De Bie (1)

 

(Lees meer →)

Catba – Temse

maandag 18 september 2017 - 14:13 door John Gielis

Geen verslag over deze wedstrijden aangezien Marc Van Harneveldt niet aanwezig kon zijn wegens andere verplichtingen.