Wat een weekend!!

dinsdag 2 mei 2017 - 13:17 door John

Dag allemaal

Wat een weekend! Een knalweekend met op zaterdag de kampioenstitel waarbij we terug naar de promoklasse promoveren en waarbij we de 2 laatste wedstrijden kunnen uitbollen, met wel in het achterhoofd dat we deze 2 wedstrijden zeker nog willen winnen. We hebben op dit moment 6 punten meer dan de 2de gerangschikte en willen dit zeker zo houden. Dit bewijst ook dat we zeker de beste van de reeks zijn! Proficiat mannen!

Kampioenenviering vindt plaats na onze eindeseizoensactiviteit op zaterdag 24 juni zoals reeds eerder vermeld in de mail van vorige week.

En dan de 2de knaller van het weekend: onze bangelijke fuif!

Ongeveer 240 mensen zijn de inkom gepasseerd. Er is niet gedronken maar gez……! Om 3u waren de 5 vaten bier erdoor gedraaid. Fantastische sfeer, ongelofelijke inrichting van de kantine en mega toffe medewerkers.

Een super grote proficiat aan de hoofdorganisatoren, Ignaz  en Nik samen met hun crew die er toch wel een hele week gewerkt hebben en maanden er mee bezig zijn om zoiets fantastisch neer te zetten.

Bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen èn een extra woordje van dank aan de mensen die last minute hamburgers hebben gebakken. Toog doen tot 00u30 en dan nog het hamburgerkraam bemannen omdat een buitenstaander ons last minute in de kou laat staan: chapeau Marc, Ina, Karine. Daarna hebben gelukkig Roger en Claudia overgenomen en als laatste Walter A en Patricia! Bedankt ook aan deze 2 laatste om alles nog af te kuisen en op te ruimen terwijl het ondertussen al wel 4u30 was.

Het was gewoon ongelofelijk en de fuif groeit elk jaar nog!

Uitdrukkingen die wij opgevangen hebben: “Op de fuif van Catba wil ik elk jaar zijn”, “ Ik was benieuwd hoe het er dit jaar weer zal uitzien”, “Wij noemen dit de fuif van het jaar” enz……..

Een super tevreden voorzitter