Maandblad@catba.be/catba

dinsdag 1 augustus 2017 - 09:19 door Nicole

MAANDBLAD @CATBA wordt NIEUWSFLASH@CATBA

Beste Catbavrienden

Hier zijn we dan, terug van weggeweest!

Wanneer er vorig seizoen iets mede te delen was, ontvingen jullie een mail via maandblad@catba.be/catba

Vanaf 1 augustus zal dit mailadres niet meer bestaan en gebruiken we nieuwsflash@catba.be/catba.

Maandblad@catba.be/catba is eigenlijk tot stand gekomen wanneer het echte maandblad zo ongeveer 1,5 jaar geleden is weggevallen. Als er nieuws was voor onze leden, werd het via dat mailadres verzonden. Omdat dit nogal een ongelukkige benaming is, hebben we besloten om dit vanaf nu te vervangen door nieuwsflash@catba.be/catba

In de mailinglist van onze nieuwsflash zouden nu alle mailadressen moeten zitten van alle leden en ouders die vanaf volgend seizoen bij Catba zijn. Vandaar onze vraag dat als je iemand hoort die de nieuwsflash niet ontvangt, laat het ons onmiddellijk weten. We passen onze lijst onmiddellijk aan.

Wat wijzigt er nog?

We zijn momenteel nog aanpassingen aan het doen aan onze website. Er gaat o.a. een facebookpagina aan gelinkt worden, er gaat een kalender verschijnen op de homepage waar op staat wat er de volgende dagen zo allemaal te doen is op Catba enz….maar de grootste wijziging gaat zijn dat iedereen onze website maar moet gaan raadplegen. Als wij oudervergaderingen doen en mensen weten alleen alles van hun kindje maar weten niet welke activiteiten er op Catba plaatsvinden, weten niet dat wij een kern hebben enz…..dan moeten we toch een methode vinden waardoor iedereen een beetje meer verplicht wordt om onze website te raadplegen.

Hier hebben we het in eerste instantie dan over de planningen van de ploegen. Nu werden (ook nog voor augustus) de planningen van de trainingen en wedstrijden doorgemaild. Vanaf september gaat dit niet meer gebeuren. De basisplanning van de maand zal op de website gezet worden en enkel bij wijzigingen aan dit schema wordt dit per mail medegedeeld.

Waar vind je de planningen?

Je gaat naar onze website: catba.be/catba

Je klikt in de rechtermenu bij sport “planningen” aan en de planningen van al onze ploegen verschijnen. We proberen ook bij wijzigingen dit alles zo goed mogelijk up to date te houden maar vandaar dat als er wijzigingen zijn, deze ook via facebook en via mail zullen verstuurd worden.

Indien hierover nog vragen moesten zijn, hoor ik het graag.

Nicole