Cursiefje

donderdag 15 december 2016 - 16:18 door Nicole De Voeght

De laatste wedstrijden van 2016!

Nu zondag 18 december spelen we onze laatste wedstrijd van 2016. Onze kern neemt het op tegen Verde en we gaan zorgen voor een extraatje: vele supporters, ouders van onze U6, U8 en U10, die uitgenodigd worden om naar de wedstrijd te komen kijken terwijl hun kleine drotskes oplopen samen met onze spelers van de kern. Op dit moment staan we op plaats 6 met 3 punten. Thuis tegen Minerva 1 onverwacht punt gepakt en uit tegen Vobako de volle pot. Goe bezig! Moesten we dat welverdiende punt nog gekregen hebben tegen Riviera(gewoon schandalig bestolen), dan hadden we er al 4 gehad. Het is nu zo! Onze B- ploeg staat op de 3° plaats met 6 punten en onze C staat op de 5° plaats eveneens met 6 punten.

Bij onze gewestelijke ploegen heeft Catba 3 6 punten en staat op de 3°plaats en Catba 4 staat met 2 punten op de 6°plaats. En niet te vergeten onze recreanten die nu bijna wekelijks wedstrijden spelen en stilaan in topvorm geraken. Ze zijn nog altijd op zoek naar toppers die hun groep komen versterken.

Onze U16 is door zijn resultaten op het veld in de groeipolen gebleven en staat op de 3°plaats in het klassement met 5 punten. Knap mannen! Onze U12 is door de resultaten op het veld naar de nevenreeks gegaan in de zaal en staat momenteel op de 2°plaats met 8 punten. Onze U19 staat op de 7°plaats. Onze minicats( U8 en U10) hebben hun laatste zaalspeelgelegenheid van 2016 achter de rug. Samengevat zijn onze jeugdploegen goed bezig dankzij de volle inzet en toewijding van onze jeugdtrainers bijgestaan door Jiska en Ignaz die op regelmatige tijdstippen bijtraining geven. We zitten op de goede weg, mannen! En wat de aantallen betreft: bij de U6- U8 en U10 samen zitten we nu aan een 25 kindjes. Is dat geen goed resultaat!!!! Bedankt Denise en Vicky voor jullie inzet bij de werving!

Dit wat het sportieve betreft!

In 2016 was Catba gestart met de deelname aan de opleiding “Vrijwilligersvriendelijke sportclub”. Jeannine en Nicole namen hieraan deel. De 4° en laatste sessie vond plaats in november. De bedoeling is nu dat we een avond organiseren met onze vrijwilligers die volledig ondersteund wordt door de organisatie, FROS. Daar gaan we zekergevolg aan geven! Ook hebben Karel en ik reeds  4 sessies van de opleiding “Besturen met een visie “ achter de rug. Hiervan was de laatste sessie maandag 12 december. Wat hier nog volgt , zijn een visieavond in onze vereniging en een terugkomdag samen met de 6 verenigingen waarmee we de opleiding gevolgd hebben. En dan zijn we nu weeral in de laatste maand van 2016 beland. Aangezien de zaalperiode qua sociaal contact in de vereniging een triestige periode is, heeft het jeugdcomité eraan gedacht om nog een gezellige eindejaarsactiviteit te organiseren nl onze kersthappening en dit ten voordele van het  kunstgras. Deze happening vindt plaats op zaterdag 17 december. Probeer dus met z’n allen langs te komen op zaterdag en draag je steentje bij voor ons kunstgrasveld door een jenevertje te drinken, een braadworst te eten enz….

Laten we er gewoon een gezellige boel van maken met al onze leden, ouders, supporters enz.. Breng je vrienden en kennissen mee, maak reclame en vergeet zeker niet zelf te komen.

Vergeet ook niet om volgende data in jullie agenda te noteren voor januari:

14 januari:demonstratie confortplan

27 januari: nieuwjaarsreceptie

En gisteren vond onze koepelvergadering plaats waar alle comités samen met de Raad van Bestuur hebben komen toelichten waar we op Catba in alle geledingen mee bezig zijn. Ook hadden de comités vooraf een opdracht meegekregen om na te denken over een activiteit ten voordele van het kunstgras. Zoals reeds gezegd organiseert het jeugdcomité de kersthappening, gaat het sportcomité starten met een sweaterverkoop en gaan ze ook nog nadenken over de inhuldiging van het kunstgrasveld.

Ook de Raad van Bestuur moest hieraan zijn steentje bijdragen en zij gaan een afscheid organiseren van ons slijkerig zandbakgrasveld gevolgd door een winterbbq. Nu de termijn van onze stedenbouwkundige vergunning lopende is en de beslissing door het college zou genomen worden op het college van 3/2/2017, kunnen we stilaan plannen beginnen smeden. Ook zullen er nog steunkaarten verkocht worden ten voordele van ons kunstgrasveld.

En ook Ignaz werd uitgenodigd op het 2°deel van onze koepelvergadering want hij had al een activiteit in petto met de kern, nl een veilingavond. Meer nieuws over dit alles volgt nog.

Wie nog cadeautjes moet bestellen voor de kerstperiode; vergeet niet om via onze website eerst even naar bol.com of een andere firma te gaan kijken, want het levert een passieve sponsoring op voor onze vereniging. Vorige maand hebben we 74 euro ontvangen dank zij mensen van onze vereniging die of iets gekocht hebben via een firma of een weekendje hebben vastgelegd.

Beste Catbavrienden, nu rest me nog maar 1 ding en dat is onze jeugdleden een succesvol examen toe te wensen en al onze leden een prettig eindejaar te wensen.

Tot zaterdag aan de kraampjes!!!!!