Cursiefje mei 2017

zaterdag 29 april 2017 - 11:31 door Nicole De Voeght

MISSCHIEN NOG KAMPIOEN VOOR DE DRUKSTE MAAND VAN HET SEIZOEN!

Als onze kern vandaag wint op Rijko zijn ze kampioen. Na een duidelijke overwinning tegen Hoboken/Mercurius vorige week, gerangschikt op de tweede plaats, hebben we toch wel bewezen, denk ik, dat we een klas hoger thuishoren. Alle supporters dus graag op post vanavond!! Als dit lukt vanavond, kunnen we rustig de laatste 2 wedstrijden van het seizoen uitbollen zonder stress want die is er al genoeg geweest!

Onze B-ploeg maakt ook nog kans om reekswinnaar te worden. Zij staan op de 2de plaats met 16 punten. Verde staat eerst met 18p. Ook onze C-ploeg staat op de 2de plaats met 13 punten.

En bij onze gewestelijke ploegen staat zowel Catba 3 als Catba 4 op de 2de plaats. Onze recreanten spelen vandaag hun laatste wedstrijd in de reguliere speelgelegenheid en gaan dan nog deelnemen aan enkele tornooien.

Dan komen we bij de jeugd. Onze U12 staat op de 2de plaats met 3 punten:2punten verwijderd van de eerste, Leuven A maar met een wedstrijd minder. Indien ze vandaag tegen Leuven winnen, komen ze gelijk. Onze U16 staat op de 3de plaats met 3 punten en onze U19 staat op de 3de plaats met 2 punten. En dan hebben we onze U6 die nog enkele weken verder traint en onze U8 en U10 die hun laatste speelgelegenheid hebben op zaterdag 13 mei: beiden op verplaatsing.

Dit wat het sportieve betreft!

Vóór de drukste maand van het seizoen start, hebben we dan nu zondag 30 april onze fuif. De organisatoren hebben al een hele drukke week achter de rug en het zal er zoals alle jaren weer bangelijk uit zien! Bedankt mannen! En dan start die drukke maand mei allereerst met de Dag van de arbeid nl 1 mei wat eigenlijk voor de meesten onder ons een platte rustdag is na een zeer vermoeiende en lange nacht.

Op zaterdag 6 mei om 15u gaat dan onze sponsornamiddag door. Confortplan komt dan een demo geven over alles wat met slapen te maken heeft. Deze namiddag brengt ons 500 euro op wanneer er zeker 60 mensen(30 koppels maar die stellen we desnoods zelf samen)aanwezig zijn. Geen aankoopverplichting!! Gewoon aanwezig zijn, een gratis consumptie ontvangen een nootje en chipsje op tafel en deelname aan de gratis tombola.

Ook staat de organisatie van de veldfinale jeugd ism de KBKB nog op de agenda die plaatsvindt op zaterdag 20 mei en waarvan iedereen in maart al op de hoogte is gebracht. Vorige dinsdag hebben we samengezeten met de KBKB over het wat en hoe en woensdag komen we met onze vrijwilligersverantwoordelijken bijeen om de taken te verdelen. Daarna zullen jullie dus gecontacteerd worden om mee te helpen.

In het weekend van 25 mei trekt onze jeugd dan op weekend naar Hoge Rielen en op zondag van datzelfde weekend trekken we naar het Sportpaleis om te tappen voor Ariana Grande. Oef, dat wat de evenementen betreft.

En dan hebben we nog onze massa vergaderingen die ook nog moeten plaatsvinden in de maand mei. De spelersvergadering van onze kern en kennismaking met de nieuwe trainers die plaatsvindt op woensdag 10 mei. Onze vergaderingen met de ouders van onze jeugdleden, U12-U16 en U19, die plaatsvinden op woensdag 17 mei. Hiervoor volgt ook nog een persoonlijke uitnodiging. Ook komt er nog een vergadering voor de gewestelijke ploegen en de recreanten aan, waarvan nog geen datum bekend is. Dan hebben we nog onze reguliere vergaderingen van RVB en Sportcomité en komt er ook nog een Buitengewone Algemene Vergadering aan van de KBKB met als hoofditems op de agenda: afschaffen van 2 A-ploegen per categorie per vereniging en een striktere reglementering van wedstrijdverschuivingen.

Door deze drukke maand mei zijn we dan ook genoodzaakt om het infomoment van onze U6-U8 en U10 in de maand juni te laten plaatsvinden. Deze datum zal nog tijdig gecommuniceerd worden.

Dan hebben we ook nog onze jaarlijkse succesvolle eindeseizoenactiviteit samen met onze kampioenenviering. Deze zal doorgaan op zaterdag 24 juni. Noteer dus al zeker deze datum in je agenda. Wat er juist te doen zal zijn die dag verneemt u nog op een later tijdstip, maar zoals altijd gaan we daar zeker weer een fantastische clubdag van maken. Kampioenen of reekswinnaars, hou deze datum dus ook zeker vrij!!!

Een hele boterham hé mensen, de maand mei! Vind je niet?