Catba A – Meeuwen A

maandag 4 september 2017 - 09:35 door Marc Van Harneveldt

Catba – Meeuwen : Meeuwen vandaag enkele maatjes te groot

Eindstand 6 – 19  rust 4 – 12

Catba : Joris Nijs (2), Jeroen De Groof (1),  , Ellen De Groof (1), Vicky Van Laere, Jolien Bastiaenssens, Lander Bellemans, Ilja ’t Jollyn (2), Silke Binnemans, Jeroen Van Harneveldt, Evy Van Harneveldt

Na een stevige voorbereidingscampagne  staan we vandaag aan de inworp van de nieuwe competitie in de promoleague veld tegen Meeuwen. Enkele weken terug speelden we een verdienstelijke oefenwedstrijd waarbij we vooral in de eerste helft een goede beurt maakten.

Vandaag start Meeuwen met een enorm lengteverschil aan de match. Grote heren en dames, gekoppeld aan veel schotkracht.

In het begin van de match loopt Meeuwen direct weg naar 0 – 2, maar bij 2 – 4 is er nog geen vuiltje aan de lucht. Bij 2 – 6 keurt de scheids een doelpunt van Ilja af. Van dan af wil de bal echt niet meer door de mand en maakt Meeuwen enkele knappe doorlopers langs dameszijde. Bij 4 – 12 aan de rust is de match al gespeeld.

De tweede helft bijt de thuisploeg nog stevig van zich af maar kan het de bakens niet meer keren.

Net zoals de voorbije seizoenen hadden we weer een match waarbij het afwerkend vermogen het totaal liet afweten. Uiteindelijk eindigt de match op een 6 – 19 eindscore.

Een match om heel snel te vergeten. Volgende week kondigt zich al een heel belangrijke match tegen Leuven aan, maar eerst mogen we in de bekermatch tegen het nieuwe “Blauw-wit” aan de bak.

Marc Van Harneveldt